Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci veľký 4 - izbový rodinný dom v Trebišove, na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 453 m2.
Rodinný dom je dvojpodlažný, podpivničený. Celková plocha 180 m2. Zastavaná plocha 100 m2. Postavený z kvádra s plochou plechovou strechou. Prvé nadzemné podlažie pozostáva zo vstupnej haly so schodišťami do pivnice a na poschodie, kde sa nachádza predsieň s WC, kuchyňa, veľká jedáleň, obývačka a francúzskymi oknami s výstupom na terasu a záhradu. Druhé nadzemné podlažie do ktorého sa ide priamo z domu pozostáva z chodby, odkiaľ sú vstupy do 3 izieb a veľkej kúpeľne s WC, dvojitým umývadlo, sprchovacím kútom a rohovou vaňou . Všetky izby sú samostatné nepriechodné, jedná izba má loggiu. Okná sú plastové, menené interiérové dvere, podlahy PVC, vstavané skrine, sadrokartónové stropy, bodové svetlá, kuchynská linka na mieru, kuchynský ostrovček s digestorom, menená sanita, obklady ,dlažby, umývačka riadu, zabudovaná elektrická rúra, mikrovlnka. 
Ústredné kúrenie a ohrev vody je plynovým kotlom a ovládaním s nastaviteľnou teplotou v dome v obývačke ešte podlahové kúrenie. Obecný vodovod a kanalizácia. Za domom je veľká terasa a záhrada. K domu je prístup autom z oboch strán. Dom vhodný pre väčšiu rodinu, prípadne možnosť vytvoriť 2 samostatné bytové jednotky, ktoré môžete prenajímať, alebo mať bývanie spojené s podnikaním. Orientácia hlavných miestností je V/Z. Aktuálne mesačné náklady plyn, voda a elektrina 275€, suma záleží od spotreby. Dobrá občianska vybavenosť, autobusové spojenie, škôlka, základná škola, obecný úrad, potraviny. Pre obhliadku nás neváhajte čo najskôr kontaktovať.

Cena 225 000 €

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 634 090 alebo info@adomosreal.sk

V cene nehnuteľnosti vypracovanie rezervačných a kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, uhradenie poplatkov za overenie podpisov, uhradenie kolkov na kataster, podanie zmlúv na kataster, ako aj  finančné poradenstvo, ako pre Vás najvýhodnejšie a najprijateľnejšie financovať kúpu nehnuteľnosti vrátane vybavenia úveru, poistenia nehnuteľnosti a komunikácie s bankou až po vyhotovenie podkladov potrebných pre vkladové katastrálne konanie, vypracovanie preberacieho protokolu, vydanie LV, a napokon až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bytu, domu, kancelárskych či iných nebytových priestorov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie 

VŠETKY PONUKY NÁJDETE NA NAŠEJ STRÁNKE ADOMOSREAL !!!

Ak premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti
VOLAJTE CERTIFIKOVANÉHO MAKLÉRA NA ČÍSLO: 0944 634 090

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
453 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Rok výstavby:
1980
Celková plocha:
200 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mária Balogová

Realitný maklér

Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti