Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 - IZBOVÝ BYT KOŠICE - ŤAHANOVCE / SOFIJSKÁ

Ulica: Sofijská
Obec: Košice-Sídlisko Ťahanovce
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
152 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 3- izbový, pôvodne 4- izbový byt v Košiciach, Sídlisko Ťahanovce na Sofijskej ulici o rozlohe 80 m2 + loggia, na 7. poschodí z 8. s výťahom. V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, oddelením priečky v izbe vznikla jedna veľká izba, čím vznikol 3 izbový byt. Po osadení priečky, môžete mať opäť 4- izbový. V byte je murovaný šatník, vstavané skrine v každej izbe, plastové okná, samostatné WC, jadro pôvodné umakart, obkladačky, dlažba, plávajúce podlahy, 3x nové interiérové dvere, 1x obložkové, v obývačke biokrb. K bytu prináleží pivnica, je v osobnom vlastníctve. Energetický certifikát bytového domu nebol predložený. Výborná občianska vybavenosť, banky, pošta, potraviny, obchodné centrá, detské ihrisko, materská škola, základná škola, poliklinika, lesopark, blízko MHD linky autobusu cca. 2 min. chôdze. Neváhajte nás kontaktovať čo najskôr.  

Cena 152 900 €

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 634 090 alebo info@adomosreal.sk

V cene nehnuteľnosti vypracovanie rezervačných a kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, uhradenie poplatkov za overenie podpisov, uhradenie kolkov na kataster, podanie zmlúv na kataster, ako aj  finančné poradenstvo, ako pre Vás najvýhodnejšie a najprijateľnejšie financovať kúpu nehnuteľnosti vrátane vybavenia úveru, poistenia nehnuteľnosti a komunikácie s bankou až po vyhotovenie podkladov potrebných pre vkladové katastrálne konanie, vypracovanie preberacieho protokolu, vydanie LV, a napokon až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bytu, domu, kancelárskych či iných nebytových priestorov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie 

VŠETKY PONUKY NÁJDETE NA NAŠEJ STRÁNKE ADOMOSREAL !!!

Ak premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti
VOLAJTE CERTIFIKOVANÉHO MAKLÉRA NA ČÍSLO: 0944 634 090

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
7
Celková plocha:
80 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mária Balogová

Realitný maklér

Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti